• 7
 • 1
 • 10
 • 2
 • 8
 • 4
 • 9
 • 3
 • 6
 • 5
 • 11

ESCOLTA LA VIDA

Widex té com a missió desenvolupar i proporcionar les millors solucions auditives a les persones que pateixen pèrdua d’audició per proporcionar-los les mateixes possibilitats de comunicació i de benestar que les persones que tenen audició normal.

Per això, Widex s’ha especialitzat en el desenvolupament d’audiòfons d’alta tecnologia i qualitat, que garanteixen nivells d’audició superiors.

Widex Unique

Audífonos Widex

Audífonos Dream

AYUDAS AUDITIVAS

Widex ofereix una gamma completa d’ajuts tècnics auditius i dispositius especials que permeten un millor gaudi de les altes prestacions dels audiòfons. Es tracta de dispositius que faciliten l’escolta del so procedent d’aparells externs com ara la televisió o el telèfon (englobats dins de la família DEX) i sistemes pensats perquè la persona amb hipoacúsia pugui seguir amb normalitat una classe o conferència (són els sistemes FM).

Widex també disposa d’una solució per a persones amb sordesa unilateral. Es tracta del sistema Widex CROS, que utilitza la tecnologia més moderna per transmetre el so des de l’oïda sense audició cap al costat contralateral.

 

Centro Auditivo Ciutadella & Ferreries Audioprotesista Audiólogo Protésicos Widex

RC - DEX

RC-DEX és el dispositiu de la família DEX creat per controlar el volum i fer canvis de programes a l’audiòfon. Intuïtiu en el seu ús, RC-DEX està intel·ligentment dissenyat. La seva mida petita permet a l’usuari aprendre a utilitzar el control remot de manera ràpida i sense complicacions.

Centro Auditivo Ciutadella & Ferreries Audioprotesista Audiólogo Protésicos Widex

SOLUCIONES PARA HABLAR POR TELÉFONO

La família DEX està composta per accessoris amb tecnologia sense fil WidexLink que ofereixen connectivitat amb equips i fonts externes com són telèfons fixos, mòbils o televisions. D’aquesta manera, els audiòfons Widex reben de forma directa un so d’excel·lent qualitat sense distorsions, retards o ressons que molesten l’usuari.

Per a aquelles persones que usen audiòfons no sense fil, els centres oficials Widex també posen a disposició dels seus clients telèfons fixos i telèfons mòbils amb sistemes d’amplificació que proporcionen un senyal audible a les persones amb dificultats per mantenir una conversa telefònica.

SOLUCIONES PARA VER LA TELEVISIÓN O ESCUCHAR MÚSICA

Widex també disposa d’auriculars sense fils per infrarojos, que s’utilitzen per escoltar amb més claredat la televisió o equips d’àudio, i de despertadors amb vibrador.

TV-DEX és una unitat sense fils dús fàcil especialment desenvolupada per sentir el so del televisor i altres fonts dàudio. El gran avantatge del TV-DEX és la seva habilitat per subministrar una transmissió dàudio en temps real, sense retards.

SOLUCIONES PARA EL CONTROL REMOTO DEL AUDÍFONO

En canviar les funcions de l’audiòfon, s’activa un senyal verbal o un to a l’audiòfon que permet a l’usuari saber en quin programa o volum es troba el seu audiòfon, alhora que un indicador LED s’activa al control remot.

Centro Auditivo Ciutadella & Ferreries Audioprotesista Audiólogo Protésicos Widex

GRÀCIES A AQUEST VENTALL DE TRANSMISSORS I RECEPTORS, LA NOVA GENERACIÓ DEL SISTEMA WIDEX SCOLA FM ÉS FÀCIL D’USAR I TÉ MOLTES FUNCIONS NOVES QUE OPTIMITZEN EL RENDIMENT.

Centro Auditivo Ciutadella & Ferreries Audioprotesista Audiólogo Protésicos Widex

SISTEMAS FM PARA SEGUIR REUNIONES O CLASES

Els sistemes FM són dispositius que permeten al portador d’audiòfons seguir una conversa a classe, en una conferència i en reunions familiars o de feina.

La combinació d’un sistema FM de comunicació amb audiòfons d’alta qualitat proporciona als infants amb pèrdues auditives les millors condicions possibles en situacions en què una audició nítida és crucial.

Els sistemes FM consten de transmissor (SCOLA TEACH, habitualment, encara que també pot ser un SCOLA (TEAM TEACH) i un receptor, que pot ser un SCOLA FLEX, per a audiòfons no sense fil, un BUDDY, per a audiòfons amb bobina inductiva, o un FM+DEX, per a audiòfons amb tecnologia UNIQUE, DREAM i CLEAR.

Centro Auditivo Ciutadella & Ferreries Audioprotesista Audiólogo Protésicos Widex

Widex CROS

Widex CROS utilitza la més moderna tecnologia desenvolupada en audiòfons per a la transmissió del so provinent del costat sord cap al costat contralateral. Es tracta d’una solució creada per ajudar les persones que no senten res d’una sola oïda.

Widex CROS es col·loca a l’orella sense audició com si fos un audiòfon retroaural. La seva funció és rebre el so provinent d’aquest costat i transmetre’l a un audiòfon ubicat a l’altra oïda. És un sistema compatible amb els audiòfons de la família UNIQUE.

  Telèfon

  Ubicació

  Carrer Murada d’Artrutx, 12
  07760 Ciutadella de Menorca

  Ubicació

  Carrer del Beat Joan Huguet, 29
  07750 Ferreries

  Horari

  Lun & Vie
  9:30 - 13:30
  Lun & Vie
  17:00 - 20:30
  Sab
  10:00 - 14:00
  Dom
  Cerrado
  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
  Privacidad